Aktuelt

13/10-21
Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat at man bliver covidtestet/halspodet ved symptomer fra luftvejene, INDEN du kommer i klinikken. Du er velkommen til at ringe til os ved symptomer.

22/9-21
Det er nu muligt at bestille tid til influenzavaccine, hvis du allerede har en tid i klinikken, så hør om du ikke kan få vaccinen samtidig.

Fra 6/10-21 genoptager vi muligheden for at booke konsultation online hos en af lægerne fra kl. 13 dagen før.
Hvis du har Covid19-symptomer, skal du fortsat kontakte os telefonisk.

23/8-21

Hvis du er nær kontakt og færdigvaccineret
Du betragtes som færdigvaccineret 14 dage efter sidste anbefalede vaccination. Hvis du efterfølgende får besked om, at du er nær kontakt, og du ikke har symptomer på Covid-19, behøver du ikke gå i selvisolation. Vi anbefaler dog, at du bliver testet to gange som nær kontakt (på 4. og 6. dag). Hvis du får symptomer på Covid-19, bør du også gå i selvisolation.

Hvis du er nær kontakt og tidligere har været smittet med ny coronavirus
Hvis du har været testet positiv for ny coronavirus inden for de sidste 12 måneder og efterfølgende får besked om, at du er nær kontakt, behøver du ikke gå i selvisolation. Vi anbefaler stadig, at du bliver testet to gange som nær kontakt, medmindre det er under 12 uger siden, at du fik taget din positive test. I det tilfælde kan du undlade at blive testet. Hvis du får symptomer på Covid-19, bør du altid gå i selvisolation og blive testet.

Ring til coronaopsporing på tlf. 32 32 05 11 for nærmere rådgivning

Det er i øjeblikket ikke muligt at booke tider online.

 

juli 2021
Vi har åbent for tilgang

Ved akut sygdom
Hvis det drejer sig om halssmerter, hoste, mistanke om bihulebetændelse eller blærebetændelse, skal du ringe ml 8-9 for at få en tid samme formiddag.

Hvis du bliver akut syg i løbet af dagen, kan du selvfølgelig også kontakte os indtil kl. 16.

For at forkorte ventetiden overgår vi fra 1/9-18 til nyt tidsbestillingssystem hos lægerne, kaldet samme-dags-tid.
Du skal altså ringe samme dag ml. 8-10.30, hvor du har mulighed for at gå til læge.

(Du kan dog allerede dagen før fra kl. 13 booke tid via hjemmesiden til næste formiddags ledige samme-dags-tider) Dog ikke i coronatiden.

Hvis du skal til kontrol af kronisk sygdom som fx forhøjet blodtryk, diabetes eller KOL, skal du fortsat bestille tid som du plejer. Det samme gælder forebyggelseskonsultationer som børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser og livmoderhalskræftsundersøgelser, samt til samtaler eller konsultationer med tolk eller hvor familie skal deltage.

Hvis du er i tvivl, så kontakt sekretærerne som kan rådgive dig.